Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Wella Professionals Take Shape

Νέο Προϊόν: Wella Professionals Take Shape

Wella Professionals Take Shape
 
Velvet AmplifierΠροϊόν για πριν το styling - βαθμός κρατήματος 2Ένας συμπυκνωμένος ορός που κάνει τα μαλλιά πιο λεία, πιο ευκολοχτένιστα και πιο υπάκουα στο styling με ελάχιστη ποσότητα.Απλώστε σε υγρά μαλλιά πριν το styling και στεγνώστε με πιστολάκι, για να δώσετε το σχήμα που θέλετε.
Stay BrilliantStay Brilliant - βαθμός κρατήματος 1Λοσιόν προστασίας χρώματοςΠροστατέψτε το χρώμα των μαλλιών σας χαρίζοντάς τους ανάλαφρο κράτημα, για ακαταμάχητη λάμψη με ένα απλό βήμα.Απλώστε ποσότητα ίση με 3-5 πατήματα της αντλίας σε υγρά μαλλιά, χτενίστε και στεγνώστε. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε την για το κούρεμα ή το χώρισμα.
Perfect SettingΛοσιόν για στέγνωμα με το πιστολάκι - βαθμός κρατήματος 2Ελαφριά λοσιόν σταθεροποίησης για έμφαση στις ρίζες, έντονο όγκο και κρυστάλλινη λάμψη.Ψεκάστε σε υγρά μαλλιά με έμφαση στις ρίζες. Στεγνώστε με το πιστολάκι και μια βούρτσα.
Flowing FormBalm λείανσης - βαθμός κρατήματος 2Ανάλαφρο balm λείανσης για λιγότερο φριζάρισμα και ενισχυμένη ελαστικότητα.Απλώστε ποσότητα ίση με 2-5 πατήματα της αντλίας, δουλέψτε στα μήκη και τις άκρες και στεγνώστε με πιστολάκι. Για extra λείανση, ισιώστε με το σίδερο.
Boost Bounds Αφρός για μπούκλες - βαθμός κρατήματος 2Δώστε νεύρο και ζωντάνια στις μπούκλες σας με ακαταμάχητη έμφαση και λάμψη χωρίς φριζάρισμα.Απλώστε λίγο κρεμώδη αφρό σε υγρά μαλλιά. Χτενίστε καλά και στεγνώστε με φυσούνα, για σχήμα στις μπούκλες ή, σκύψτε το κεφάλι, απλώστε το προϊόν και στεγνώστε με μια τεχνική κατά της βαρύτητας.
Natural VolumeΑφρός styling - βαθμός κρατήματος 2Όγκος με μια κίνηση, που χαρίζει στα μαλλιάφυσική κίνηση, και προσελκύει τα βλέμματα.Απλώστε ομοιόμορφα, από τις ρίζες έως τις άκρες, και στεγνώστε με το πιστολάκι, για αέρινο, φυσικό κράτημα.
Curl Craft Αφρός σε μορφή κεριού - βαθμός κρατήματος 3Κερί σε μορφή αφρού που δίνει σχήμα και ελαστικότητα στις μπούκλες, για νεύρο και ζωντάνια.Απλώστε μικρή ποσότητα σε υγρά μαλλιά και στριφογυρίστε απαλά τις τούφες των μαλλιών σας με τα δάχτυλά σας.
Take Shape Λοσιόν σταθεροποίησης - βαθμός κρατήματος 3Υιοθετήστε μια νέα προσέγγιση στο χτένισμα με αυτή τη λοσιόν σταθεροποίησης για δυνατό κράτημα.Απλώστε όλη την κάψουλα σε υγρά μαλλιά, από τις ρίζες έως τις άκρες. Φορμάρετε με ρόλεϊ. Αφού στεγνώσουν, κάντε μασάζ στο κεφάλι για να απελευθερώσετε το σχήμα και βουρτσίστε καλά, για το τελικό styling.

Κατηγορία: Αξεσουάρ Ομορφιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου